Voorbereiden op een inwijding

Wat je ervaart tijdens een afstandsinwijding verschilt per persoon.
Je kunt tintelingen voelen in bijv. armen, benen of hoofd, warmte of koude sensaties of een “drukkend” gevoel op het hoofd.
Wees niet ongerust als je niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam.
Als dit gebeurt, heb hier dan geen oordeel over en ga je niet afvragen tijdens de inwijding waarom het zo is. Iedereen ervaart een energie sessie weer anders en dat kan ook per keer verschillen.

Vertrouw erop dat de energie voor jou aan het werk is. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.
Jouw Hogere Zelf werkt als een soort filter of firewall, die alleen dát doorlaat wat goed voor jou is.
Om die reden wordt voor de inwijding contact gelegd met jouw Hogere Zelf, zodat je precies datgene ontvangt, wat op dit moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is.

Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen.
Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over. Het is zoals het is.
Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn.
Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zul je je lichter, vrijer voelen en krachtiger.
Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is juist heel fijn dat deze kristallisaties zich aan het oplossen zijn om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.

Voor de inwijding 

Ik raad je aan om eerst het cursusboek helemaal door te lezen voordat je gaat beginnen met de inwijding. 

 Tips ter voorbereiding

  • Ontspan minstens 5 minuten voor aanvang van de inwijding of doe een korte meditatie.
    Het kan je helpen met ontspannen door bijvoorbeeld je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo (heilighout) te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

“Doordat je ontspannen bent, kan de energie op een dieper niveau haar werk doen.”

  • Zorg dat je tijdens de inwijding niet gestoord kan worden
  • Draag comfortabele kleding.
  • Ga lekker ontspannen liggen.
  • Zet je mobiel uit of op stil.
  • Je hoeft niets te doen of te visualiseren om de inwijding te ontvangen. 
  • Wanneer je er klaar voor bent lees je hardop de sleutelzin op om de chi-ball te activeren.

 Na de inwijding

Na de inwijding is het belangrijk extra water te drinken. Hiermee ondersteun je jouw lichaam om eventuele vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijk af te voeren.

Ik adviseer om  er in ieder geval 3 dagen tussen te laten, voordat je met een volgende level of volgende inwijding verder gaat.
Wanneer je veel last ervaart van reinigingssymptomen kun je er een week tussen laten. Voel wat voor jou goed voelt om te doen.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

error: