Voorbereiden op een inwijding

Wat je ervaart tijdens een afstandsinwijding verschilt per persoon.
Je kunt tintelingen voelen in bijv. armen, benen of hoofd, warmte of koude sensaties of een “drukkend” gevoel op het hoofd.
Wees niet ongerust als je niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam.
Als dit gebeurt, heb hier dan geen oordeel over en ga je niet afvragen tijdens de inwijding waarom het zo is. Iedereen ervaart een energie sessie weer anders en dat kan ook per keer verschillen.

Vertrouw erop dat de energie voor jou aan het werk is. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.
Jouw Hogere Zelf werkt als een soort filter of firewall, die alleen dát doorlaat wat goed voor jou is.
Om die reden wordt voor de inwijding contact gelegd met jouw Hogere Zelf, zodat je precies datgene ontvangt, wat op dit moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is.

Een inwijding ontvangen kan heel ontspannend werken, maar er kunnen ook blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er ook emoties kunnen naar boven komen.
Een energie inwijding hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Wat je ook voelt, heb hier geen oordeel over. Het is zoals het is.
Een energie inwijding kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn.
Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt hier een paar dagen last van hebben maar daarna zul je je lichter, vrijer voelen en krachtiger.
Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie wat er loskomt niet als lastig, het is juist heel fijn dat deze kristallisaties zich aan het oplossen zijn om te kunnen worden verwijderd uit jouw systeem.
Doe geen inwijding wanneer je je ziek voelt, maar wacht dan even een paar dagen tot je je weer beter voelt.

Voor de inwijding 

Ik raad je aan om eerst het cursusboek helemaal door te lezen voordat je gaat beginnen met de inwijding.
In de handleiding staan soms verschillende manieren beschreven om de inwijding te activeren. Allemaal zijn goed, alleen gebruik ik de chi-ball methode zodat de energie in de chi-ball extra beschermd wordt met de Mahatma energie en krachtig blijft.( de energie van het collectief van de Opgestegen Meesters)
De sleutelzin en de instructies om de chi-ball te activeren krijg je van mij apart in de mail.
Deze gebruik je zodra je er klaar voor bent om de inwijding te downloaden.

De inwijding duurt ongeveer 20-30 minuten , maar het kan ook voorkomen dat een inwijding langer of korter duurt. Dit is afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt of aankan.
Een kortere inwijdingstijd is hierin niet minder goed dan een langere inwijdingstijd.
De duur zegt niets over de effectiviteit van de inwijding.

 

 Tips ter voorbereiding

 • Ontspan minstens 5 minuten voor aanvang van de inwijding of doe een korte meditatie.
  Het kan je helpen met ontspannen door bijvoorbeeld je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo (heilighout) te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

“Doordat je ontspannen bent, kan de energie op een dieper niveau haar werk doen.”

 • Zorg dat je tijdens de inwijding niet gestoord kan worden
 • Draag comfortabele kleding.
 • Ga lekker ontspannen liggen.
 • Zet je mobiel uit of op stil.
 • Je hoeft niets te doen of te visualiseren om de inwijding te ontvangen. 
 • Wanneer je er klaar voor bent om de inwijding te ontvangen, zeg je de sleutelzin vanuit de pdf met chi-ball ophalen instructies die je gekregen hebt in de mail, hardop op. Als extra bekrachtiging kun je zeggen: ik sta toe en laat los. Voel hoe de energie begint te stromen.
 • Je voelt vanzelf wanneer de inwijding klaar is. De energie neemt dan af.

Soms is de energie ook nog langere tijd erna voelbaar, deze werkt altijd nog een tijdje door. Hoe lang dit is , verschilt per persoon met wat jij op dat moment nodig hebt of aankan.

 Na de inwijding

Na de inwijding is het belangrijk extra water te drinken. Hiermee ondersteun je jouw lichaam om eventuele vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijk af te voeren.

Wanneer je meerdere inwijdingen of levels doet adviseer ik om  3-5 dagen rust te nemen voordat je met het volgende level verder gaat tenzij in de handleiding specifiek anders staat aangegeven.
Wanneer je veel last ervaart van reinigingssymptomen kun je een week ertussen laten. Voel wat voor jou goed voelt om te doen.

Een aantal tips:

 • Als je bijgekomen bent van de inwijding ga dan jezelf behandelen of activeer de energie. Hierdoor grond je de energie. Behandel jezelf ook de komende dagen regelmatig. Neem de tijd om de energie goed te laten integreren.
 • Het is de bedoeling dat je na de inwijding zelf met de energie aan de slag gaat. Het is belangrijk om regelmatig met de energie te gaan werken en de energie te laten stromen. Besef dat een inwijding geen magische pil is die in 1x alles verandert.
  Spirituele ontwikkeling en het doorbreken van blokkades vraagt toewijding en heeft tijd nodig.
 • Wanneer je een inwijding hebt gedaan waarbij je informatie of antwoorden kan vragen aan de Akasha Records, de engelen en gidsen of waarbij je je paranormale kanalen opent , dan kan het soms gebeuren dat je hier (nog) niets van ervaren hebt of misschien is er wel iets in gang gezet of heb je tekens gekregen, maar ben je je hier nog niet bewust van geweest.
  Bij de één heeft het langer nodig , dan bij de ander om iets te ervaren of informatie binnen te krijgen. Ook kan de manier waarop je iets ervaart erg verschillen. Informatie en inzichten kunnen ook op verschillende manieren tot je komen: dit kan in de vorm van een gevoel zijn, een weten, kleuren, geuren, tekens via symbolen, muziek, een bericht wat je toevallig leest of via je dromen.
  Niet iedereen ontvangt informatie op dezelfde manier en soms zit er nog een les tussen of een blokkade die eerst doorbroken mag worden. En soms is het simpelweg nog niet de juiste tijd om bepaalde informatie te ontvangen ook al vindt je hoofd van wel. Divine timing is allesbepalend.
 • Heb geen verwachtingen, hierdoor blokkeer je de energie stroom, vertrouw erop dat de energie precies datgene doet wat op dat moment voor jou nodig is. Je krijgt nooit meer dan je aankan.
 • Drink veel water om het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren en doe rustig aan als jouw lichaam dat aangeeft.
 • Welke neveneffecten je ook hebt, bedenk dat het tijdelijk is.
 • Het is mogelijk dat tijdens de inwijding bestaande klachten even verergeren. Dit is niet erg. In het verloop van de inwijding nemen deze vanzelf weer af. Het kunnen blokkades zijn die opgelost worden en waar pijn bij vrijkomt. Soms houden ze een dag of 2 aan, daarna zijn ze meestal weer weg en voel je je beter.
  Neem slechts waar dat deze klachten er zijn, maar hang er geen emoties aan vast.

De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychiatrisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

error: