Ervaringen

"Bij Petra heb ik de cursus pendelen afgerond en ik heb het met heel veel plezier gevolgd. De cursus was heel duidelijk. Het was heel prettig dat Petra een pendel opstuurde en daar had ik direct een klik mee. Kortom, een aanrader."
Sylvia
Cursus pendelen
De Purple Reiki inwijding van Petra mogen ontvangen. Niet alleen de inwijding was een ontzettend mooie ervaring en krachtige energie, ook Petra heeft een puur, mooi en krachtig hart. Petra, dankjewel voor je steun en begeleiding.
Gytha
Purple Reiki
Na de inwijding Locatiebescherming Reiki te hebben mogen ontvangen van je viel me gelijk op dat na enige dagen de slechte "Vibe " die ik waarnam en sterk aanvoelde ,rondom mijn huis en leefomgeving langzaam op de achtergrond aan het verdwijnen is en ik weer kan genieten en me weer veilig en prettig voel in mijn omgeving, Daarom wil ik je heel graag bedanken voor het moois wat je teweeg heb gebracht met deze door jou klaar gezette inwijding ."
Jeroen
Locatiebescherming Reiki
"Lieve Petra, Wat een prachtig en vooral krachtig pakket is dit. En wat een goeie en praktische combinatie heb je gemaakt door deze vier pakketten samen te voegen. Deze pakketten hebben mij veel inzichten gegeven om me verder te ontwikkelen en het heeft mijn leven op velerlei manieren verrijkt met al die prachtige mantra’s en symbolen. Ook zit er in alle pakketten veel tips die je helpt verder te komen op je levenspad van overvloed, welvaart en geluk. Al bij de eerste inwijding liep de energie zo hoog op dat ik heb besloten om voortaan in de ochtend de inwijdingen te doen. In één woord, een magisch pakket. Ik ben je ook ontzettend dankbaar dat je mij dit pakket hebt aangeboden. Ik stuur hierbij veel Licht en liefde!"
Miranda
Overvloed pakket
"Ik heb de Kundalini Reiki afstandsinwijdingen via Petra ontvangen en vond dat een hele goede ervaring. Het voelde betrouwbaar, veilig, efficient. Ik ben blij met deze toevoeging aan mijn 'schatkist' als Reiki beoefenaar en als Master om te kunnen integreren in mijn werk."
Ernestine
Kundalini Reiki
Fijne online cursus met goede contact via e-mails. Petra helpt je heel goed tijdens de cursus Kundalini Reiki. Ik ben blij dat ik deze cursus van haar gevolgd heb. Dank je wel Petra voor deze cursus.
Jochem
Kundalini Reiki
"Lieve Petra, Wat een geweldig mooi pakket is het Engelen pakket. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht ontvangen. Er is een hoop oud zeer opgeruimd en wordt nog steeds aan gewerkt. Ik ben me nog bewuster van waar gevoelens vandaan komen, ik zie meer kleuren en helderruik meer. Ik ben een heel stuk dichter bij mezelf gekomen en besef me meer en meer dat ik een parel ben op deze mooie aardbol. Ik heb een geweldig geborgen en veilig gevoel  en als ik de engelen aanroep nog veel meer. Dank lieve Petra dat ik dit via jou mocht ontvangen."
Anita
Engelen pakket
"Hallo Petra, Nadat ik de handleiding heb gelezen heb ik de 3 levels van inwijdingen ontvangen en wat een mooie energie is het. Hieronder mijn ervaringen, Level 1 De energie startte van binnenuit als een soort fontein via mijn hoofd naar buiten om me heen. Er werd veel gewerkt in mijn romp. Er zat een druk op mijn hoofd en ik voelde het pulseren bij mijn 3de oog. Ook werdt er achterin mijn hoofd iets gedaan. Daarna weer in mijn romp en er werdt iets opgeruimd wat ik dwarrelend omhoog zag gaan als doorzichtige zwarte rook. Level 2 Ik ervoer een warme rug en een zwaar hoofd en ik ben even weg geweest. Ik heb een aantal gezichten gezien in grijs tinten van mannen en vrouwen in dia vorm die heel liefdevol en warm aanvoelden. Er is ook weer in mijn romp gewerkt en zag de kleuren violet- wit -goud (zon) Level3 Bij het begin gelijk een kolom wit licht door me heen stromen. De energie werkte( stroomde) door mijn 2de chakra. Even daarna door mijn hoofd. Er gebeurde ook iets op hart hoogte wat ik niet kan beschrijven omdat ik er ook even niet helemaal bij was maar wel kon voelen. En dat is ook helemaal prima. Er rolde ook een traan uit mijn rechteroog. Al met al bijzondere inwijdingen voor de Magisch Sjamaan Lichtwerker."
Marian
Magisch Sjamaan Lichtwerker programma
"Bij de meeste inwijdingen voelde het als een soort van thuiskomen. Als een warme deken om mij heen. Ik weet nog dat ik bij de inwijding met de bliksemschicht, deze steeds in mijn derde oog zag en soms bij mijn hart. Zondag voelde ik de energie rondom mijn hart stromen en alsof ik in mijn kracht werd gezet. Ik vond het erg fijne inwijdingen alsof mijn hart nu wat verder open staat".
Tessa
Volg je hart pakket
"Deze voelden ook erg subtiel maar waren wel krachtig. Ik voelde ze ook vooral bij mij hart. Na elke inwijding merkte ik ook dat ik dichterbij mijn gevoel kwam. Vooral de laatste 2 voelde ik veel sterker en ze vulden elkaar aan. Ik weet nu beter wat ik wil doen en ben steeds meer de puzzelstukjes in elkaar aan het leggen en kom nu steeds dichterbij mezelf. Ik heb 3 dagen tussen de inwijdingen laten zitten en merkte na de laatste dat ik wel moe was en heb het een paar dagen rustig aan gedaan maar daardoor had ik ook de tijd om het allemaal goed op me in te laten werken. Bedankt voor de inwijdingen. Ze zijn altijd erg fijn en ik heb er nog een paar op het oog. " (Volg je hart pakket)
Kim
Volg je hart pakket
Dank je wel, het was 'n prachtige ervaring. Alle inwijdingen werkten op mijn derde oog.  De eerste kwam binnen en ging via mijn kruin door naar mijn rug. Dat was al gelijk 'n heling van mijn rug, voelde lekker. De tweede was voor mij heel bijzonder. Ik voelde en zag mijn energie veranderen. Mijn energie kleurde heel langzaam naar goud...... Misschien wel leuk om te vertellen. Ik gaf iemand 'n Reikibehandeling (ik ben Reikimaster), zijn vrouw zat te kijken en zij zei mij later, dat ze 'n hele gouden straal uit mijn kruin zag komen.  De derde, was zo relaxt en was naar mijn gevoel ook sneller klaar. Nogmaals dank je wel.
Nel
Gold Reiki inwijding
Ik heb vrijdagavond de Purple reiki inwijding liggend gedaan, kreeg een koud voorhoofd en ben in slaap gevallen. Had daarna veel energie. Wat een fijne reiki! Het knalt uit mijn handen en zelfs mijn moeder (die nooit wat merkt als ik haar op afstand behandel) merkte er wat van. Toen ik haar behandelde, kreeg ik het bloedheet, de reiki kwam uit mijn handen en voeten. Ben er erg blij mee.
Yolanda
Purple Reiki
Wat een mooie inwijding er is weer een hoop van mij afgevoerd wat ik niet meer nodig heb. Het was als of ik eindelijk dat hele zware kogelwerende vest van me af gleed. Wat een hoop lucht en ruimte geeft maar ook wel pijn doet dat het daar zo lang heeft gezeten. Verder popte er elke keer bubbeltjes zoals het bubbelplastic. Ik werd ook goed op de bank gedrukt en mijn voeten op de grond als een soort klauwen. Dank voor dat ik deze inwijding van jou mocht krijgen.
Anita
Grounding Empowerment
Love flush empowerment (alle levels) binnen gehaald, tintelende handen (direct) en kreeg bij elke inwijding (level) het gevoel alsof ik zweefde. Soms heb ik juist het gevoel dat ik naar de aarde toe wordt getrokken, hier het tegenovergestelde. Het duurde maar even, daarna alleen de tintelingen. Voelde als een fijne energie! Love cocoon vandaag gedaan, weer enorme warme en tintelende handen, voelde heerlijk. Gelijk gebruikt natuurlijk.
Yella
Love Connection pakket
"Lieve Petra, Ik kom net uit de inwijding die in totaal 60 min heeft geduurd en WOW wat was het magisch. Er gebeurde van alles, bewegen/schudden, boodschappen die doorkwamen (ego vs ziel), veel loslaten/kou, en ook een regendouche van liefde. Thuiskomen en herinneren wie ik ben (op zielsniveau) en nogmaals bevestiging op mijn zielsmissie hier op Aarde. Ik voel me krachtig en weer helemaal aligned . Ik wil jou van harte bedanken en kijk ernaar uit vaker te verbinden met het veld . Heel fijn dat er ook nog de mogelijkheid is om vragen te stellen, mochten die nog opkomen."
Kimberly
Akasha Records
"Hartelijk dank voor de informatie en de inwijdingen. Het was een ongelooflijk mooie ervaring waarbij de adelaar meteen bij mij was en mij bracht naar een sjamanistisch plek in de groene heuvels. Er werd mij gevraagd of ik bereid was om alles los te laten en toen ik dit beaamde werd er een ceremonie voor mij gedaan waarbij alle zware energie werd weggehaald. Ik heb heel veel mooie beelden en inzichten ontvangen. Ik ben heel dankbaar voor deze mooie ervaring en ik heb echt de verbinding gevoeld met spirit en de spiritwereld. Ik zag mijzelf als een kanaal tussen moeder aarde en vader spirit, helemaal in het licht en in de liefde. Dank je wel dat je mij deze tool hebt aangereikt."
Wendy
 Magisch Sjamaan LichtWerker Programma
"Laatst een Clearing sessie en Holy Trinity Blessing mogen ontvangen van Petra. Wat een fantastisch mooie ervaring was dat! Zoals gevraagd ging ik op de afgesproken tijd rustig op bed liggen. Het was een drukke dag geweest dus ik had voorafgaand wat twijfel of ik er wel iets van zou voelen maar deze twijfel werd heel snel weg genomen toen de behandeling starte… Ik kreeg al snel een heel warme nek, naarmate de behandeling duurden gleed deze warmte langzaam langs mijn ruggegraad naar beneden, heerlijk!! De Holy Trinity Blessing was een andere ervaring, ik heb zelden zo’n heerlijk gevoel van rust en ruimte in mijn hoofd ervaren. Echt fantastisch, een aanrader voor iedereen die wil ontspannen of meer rust wil ervaren… DEZE MAG JE JEZELF ECHT GUNNEN!"
Mary
Clearing & Holy Trinity Blessing
"Meerdere afstand inwijdingen gehad heel goed bevallen raad haar zeker aan duidelijke uitleg gewoon top!"
Ronald
"Hoi lieve Petra, Graag wil ik jou bedanken voor de Trinity Blessing die ik heb mogen ontvangen, het was een prettige en vooral bijzondere ervaring. Ik was alvast gaan liggen en voelde wanneer je begon, doordat ik helemaal warm en zwaar werd. Daarna werd ik juist licht, alsof ik zweefde en loste mijn gedachten op in het niets. Dit gebeurde enkele malen en was voor mij echt heerlijk, als adhder met een hoofd vol altijd. Ik voelde mij er helemaal rustig en ontspannen door en ook na afloop van de behandeling bleef ik het nog voelen. Ik kijk er naar uit om weer een Trinity Blessing van jou te mogen ontvangen het is echt een cadeautje."
Tamara
Holy Trinity Blessing
"Petra is een lieve vrouw, die haar werk met veel liefde en passie doet. Een behandeling op afstand van Petra gehad, wat ik als zeer prettig heb ervaren."
Anja
"Gisteren mocht ik de Reiki Gold 2 inwijding ontvangen van Petra. Wat een mooie ervaring. Aan t begin van de inwijding, begon mijn hele lichaam heel zwaar te worden, alsof ik naar de aarde werd getrokken. Ik begon ook langzaam voorover te zakken. Verder voelde ik eerst ook n grote druk op de borst, waardoor ik moeite had met ademen, dit was maar heel even. Na de inwijding bleef ik mij zwaar voelen. Mijn nek begon weer te gloeien en ik kreeg even lichte hoofdpijn. De rest van de dag had ik veel energie en voelde me heerlijk! Mooie is dat mijn nek en mijn ademhaling mijn pijnplekken zijn en ik nu weet dat ik daar zelf met Reiki meer aandacht aan moet gaan geven. Dank je wel Petra voor deze mooie ervaring, ik al kijk uit naar Reiki Gold 3!"
Tamara
Gold Reiki inwijding
"Gister een Clearing sessie en Holy Trinity Blessing ontvangen van Petra. Net voor de sessie kreeg ik een vervelend telefoontje dus het duurde even voordat ik me kon ontspannen. Maar nadat handen en voeten heel warm werden, zakte ik in een diepe ontspanning. Ik voelde constant golfjes door mijn lichaam en de chakra's voelden steeds lichter. Bij de Blessing gebeurde er vanalles boven mijn hoofd. Heel mooi, heel licht! Na afloop was mijn lichte hoofdpijn helemaal verdwenen. Die nacht heb ik heel licht geslapen. Vaak, heel even wakker. Terwijl ik normaal in 1x doorslaap. 's Morgens werd ik heel uitgerust wakker. Ik heb het idee dat de sessie in de nacht nog doorgewerkt heeft. Petra, bedankt voor deze mooie ervaring ."
Ireen
Clearing & Holy Trinity Blessing
"Ik heb de Orb of Life inwijding van Petra ontvangen. Omdat ik dacht dat het niet goed werkte heeft ze me nog een keer de inwijding gestuurd. Ik voelde de energie als een mooie sensatie door me heen gaan. Ben er heel blij mee en ben er ook met veel vertrouwen mee aan de slag. Petra begeleidt je ook via de chat. Je kunt met alle vragen bij haar terecht. Petra werkt vanuit haar hart en met liefde voor de client."
Wilma
Orb of Life
"Ik heb eergisteren een elementenster kaartlegging van Petra gehad. De kaarten sloten feilloos aan bij de dingen waar ik nu mee bezig ben. Voor mij het teken om door te gaan met de genomen stappen en ook houvast hiervoor. Dank je wel."
Christel
Elementenster legging
"Ik heb dit weekend de Orb of Life inwijding binnen gehaald. Wat een fijne inwijding! Het is ook heerlijk om de orb bij je te voelen en ‘opdrachten’ te geven. De inwijding was heel bijzonder, ik voelde me heel erg ontspannen zoals er al stond en ik had echt het idee dat ik zweefde. Ik heb inmiddels al een orb voor mijn man gemaakt en hij lijkt zich beter te voelen. Ook zelf heb ik hem al regelmatig ingezet en merk het ook echt dus ja ik ben er super blij mee. Hartstikke bedankt, deze kwam op het goede moment op je site."
Gaike
Orb of Life
"Ik heb een fijne aardester behandeling gehad van Petra, In het begin werden mijn onder benen heel zwaar. Daarna leek de energie ineens naar mijn hoofd gegaan te zijn. Leek rond te draaien in mij hoofd. Maar voelde niet vervelend. Toen kreeg ik een zwaar gevoel in mijn buik..zo net of er een grote kei op ligt..dat bleef even aanhouden. Toen werden mijn handen heel warm en opgegeven moment voelde het als 1 geheel in mijn lijf en werd ik heel ontspannen. Het was heel fijn! Dank je Petra!"
Brigitte
"Ik had hele zware benen en zag paars licht en eenhoorns.Ik voelde een massage op mijn buik.Hierdoor is mijn buikpijn weg. De energie was golvend.Het ene moment heel sterk aanwezig het volgende moment wat minder en dan ineens weer heel sterk.Heel mooi was dat! Dank je wel voor deze mooie ervaring."
Bianca

 

 

 


  

error: