Gratis Self-Attunements 

Self attunements

Op deze pagina worden gratis Self-Attunements aangeboden.

Deze handleidingen zijn  vrij te gebruiken.
Als je voelt dat je klaar  bent om de afstemming te ontvangen, volg je instructies die in de betreffende handleiding  staan.

Bij de gratis self-attunements  worden geen certificaten gegeven.

Breath of Life (Levensadem)

De Breath of Life afstemming is gechanneld door Hari Andri Winarso. Het helpt om de kruinchakra te openen en ons te verbinden met onze levensessentie, ons hogere zelf. Het geeft ons een gevoel van verbondenheid met de essentiële adem, en hierdoor een gevoel van opgetogenheid en expansie. Het heeft een zachte, vrouwelijke energie.

De Breath of Life afstemming zal de cellen van je lichaam afstemmen op de essentie van je ziel, het ontwaakt de genezende energieën in je wezen om zo onderdrukking en angst te transformeren in gezondheid en harmonie.

Deze afstemming zal ook voorzichtig het potentieel binnen in je wekken/bekrachtigen, zodat je jouw spirituele essentie kunt integreren in je fysieke wereld en deze kan manifesteren:

– Fysieke regeneratie en verjonging

– Emotionele stabiliteit en bekrachtiging

– Mentale expansie van bewustzijn

– Geestelijk inzicht en wijsheid

De Breath of Life afstemming is een self-attunement systeem. De energie ïntegreerd en werkt automatisch door in onze dagelijkse meditatie en de helende energie ïntegreerd in onze healing sessies, net zoals reiki healing sessie, etc.

Klik hier voor de manual 

Flame of Universal Love (Vlam van Universele Liefde)

Flame of Universal Love is afkomstig van de opgestegen meester Germain en is gechanneld door Stephanie Brail. Het helpt degene die zich afgesneden voelt van de universele (of onvoorwaardelijke) liefde.
 

White Protection Energy Bubble (Witte Bescherming Energie Bubbel)

De White Protection Energy Bubble is gechanneld door Nicole Lanning. Het kan worden gebruikt om jezelf te beschermen tegen psychische aanvallen, psychische vampiers, etc.
 
 

Allowing Abundance Attunement ( Laat overvloed toe )

 
De Allowing Abundance Attunement is een eenvoudige energetische healing die de ontvanger openstelt om overvloed toe te laten in zijn/haar leven.
Het helpt om blokkades of overtuigingen dat je het niet waard bent of het toch nooit zal lukken op te ruimen, die je ervan weerhoudt om overvloed toe te laten in je leven.
Deze attunement zal er niet voor zorgen dat al jouw financiële problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar zal je helpen om betere keuzes te maken wat zal zorgen voor meer overvloed in de toekomst.
 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

error: