Loslaat technieken

Petra Kampers energetisch therapeut loslaat technieken

Als Reiki therapeut ben ik geschoold in diverse loslaat technieken en behandelmethodes die ik intuïtief in kan zetten tijdens een behandeling.

 

EFT

EFT is een verbazingwekkend effectieve, snelle en vooral veilige manier om zowel emotionele als lichamelijke problemen op te lossen en los te kunnen laten.
De techniek is gebaseerd op de klassieke Oosterse geneeskunde en werkt d.mv. het kloppen op meridiaanpunten. Deze punten worden ook gebruikt in de acupressuur.
Voor meer info over EFT klik op onderstaande knop.

 

Sedona Methode

De Sedona Methode is een van de snelste methodes om oude overtuigingen, angsten en andere negatieve emoties los te laten.
Zo ontstaat er ruimte om te worden wie je in essentie bent en kun je innerlijke vrijheid verkrijgen.  

Vrijheid in overvloed is de natuurlijke toestand waarin we ons bevinden als we ons niet langer van ons stuk laten brengen door de dingen die in ons leven gebeuren. Ons leven is een afspiegeling van onze diepste (vaak onbewuste) overtuigingen: en wat je denkt/gelooft trek je automatisch aan
( de Wet van de Aantrekkingskracht)

Ook als je er in negatieve zin mee bezig bent (ik wil iets anders/niet zoals het is) houd je het in stand en trek je het aan (niet arm willen zijn maakt arm).

Vraag je af: ‘wat wil ik liever, weten waarom of me beter voelen?’.

Wil je meer weten over de Sedona Methode klik dan op onderstaande knop.

 

 MIR-Methode®

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009.
Deze methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ’MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch.
Voor meer info over de MIR-Methode klik op onderstaande knop.