Je kunt bij mij de volgende cursussen volgen:
Cursus Orakelkaarten leggen
Cursus Pendelen

Heb je je altijd al aangetrokken gevoeld tot orakelkaarten en zou je dit zelf ook wel willen leren?
Of heb je een kaartendeck gekocht, maar wil het niet goed lukken om ermee te werken en zijn je kaarten daardoor in de kast verdwenen omdat de motivatie weg was?
Vind je het lastig om naar je intuïtie te luisteren en zou je je intuïtie wel graag beter willen ontwikkelen?
Wil je spiritueel groeien en jezelf verder ontwikkelen?

In de thuis cursus orakelkaarten leggen leer ik je alles wat je moet weten over het werken met orakelkaarten en hoe je dit op een zuivere manier doet.
Je leert hoe je een legging voorbereidt ,de juiste vragen stelt en hoe je de kaarten kunt vertalen.
Ook leer je hoe je intuïtief de kaarten kunt lezen en leer je verschillende legpatronen die je voor jezelf en een ander kunt doen.

Inclusief een werkboek met opdrachten om de lesstof eigen te maken én een symboliek naslagwerk.

Kortom alle kennis die je nodig hebt om vol vertrouwen met orakel kaarten aan de slag te kunnen gaan. Voor jezelf, maar ook wanneer je consulten wil gaan geven.

In de thuiscursus pendelen leer je stap voor stap alles wat je moet weten over pendelen en hoe je dit op een zuivere manier doet.
Met de pendel maak je de energie die niet zichtbaar is zichtbaar en haal je zo de wijsheid die al in je zit naar boven. Pendelen helpt je ook om je intuïtie beter te ontwikkelen en er meer op te vertrouwen.

Je leert o.a. hoe pendelen ontstaan is, waar je de pendel allemaal voor kunt gebruiken, welke soorten pendels er zijn en hoe kies je nou de juiste, afstemmen, reinigen, zuivere antwoorden pendelen, de juiste vragen stellen , het geven van een pendelsessie en pendel do’s & don’ts.

Kortom alles wat je nodig hebt voor een goede basis.

error: