Inhoud behandelingen Paranormaal Healing Traject

 

 

 

 

 

Energieveld ( aura ) reinigen en herstellen

Rondom je fysieke lichaam bevindt zich een energieveld (aura) .
Dit energieveld voorziet jou en jouw chakra’s van levensenergie.
Wanneer je je bijvoorbeeld ziek voelt, is jouw energieveld heel klein en dun en zit deze vlak om jouw lichaam heen.
Voel je je vol energie en gezond dan is jouw energieveld groot en ruim om je lichaam heen.
Wanneer bepaalde chakra’s maar zwakjes draaien, is op die plek het energieveld ook  dunner en kleiner en kun je daardoor energieverlies hebben.
Er kunnen ook gaten en scheuren ontstaan in ons energieveld.

Energieverlies treed ook op doordat er over je geroddeld wordt, ergernissen van anderen of door negatieve gedachten patronen.
Een burn-out is in feite een tekort aan levensenergie veroorzaakt door gaten in het energieveld.

Wanneer gaten in je energieveld niet gedicht worden, lijdt je levensenergie verlies en krijg je lichamelijke en psychische problemen.

Ik “scan”  jouw energieveld af en voel waar zich lekken , scheuren of oneffenheden bevinden.
Deze herstel ik en vul jouw energieveld weer helemaal op met witte energie
(levensenergie ).

Chakra’s reinigen en herstellen

Ik loop alle chakra’s één voor één voor je na. Hierbij maak ik gebruik van mijn pendel.
Wanneer er een chakra niet krachtig meer draait of geblokkeerd is, verwijder ik de zware energie die ervoor zorgt dat het betreffende chakra vast is komen te zitten.
Ik breng heling op het chakra en activeer deze weer zodat deze weer krachtig kan draaien.

Body Reset

Tijdens deze zeer diepe ontspanning komen  vastgezette emoties los.
In combinatie met het inzetten van het zelf genezend vermogen zorgt dit voor diepe heling.
Door de diepe ontspanning raak je even de controle kwijt over je issues.

Door lichte druk uit te oefenen op bijvoorbeeld het hoofd, wordt de visual cortex gestimuleerd, hier bevindt zich onze perceptie. Deze perceptie is verantwoordelijk voor hoe wij onze issues waarnemen.
Het behandelen van de Thymus zorgt ervoor dat je meer beslissingen kunt nemen over je dagelijkse leven en meer in je power komt.

Power Reset

Met de Power Reset zal ik innerlijke emotionele ladingen naar beneden gaan brengen.
Innerlijke emotionele ladingen zijn  uitingen van opgelopen trauma’s, bijvoorbeeld: verdriet, angsten, paniekaanvallen, innerlijke onzekerheden, boosheid , depressies, claustrofobie, minderwaardigheidscomplexen, enz.
Deze ladingen kunnen vaak je leven bepalen en weerhouden je ervan om vanuit je ware zelf te handelen.
Wanneer deze lading door de Power Reset omlaag wordt gebracht, kun je het leven weer beter hanteren en sta je weer meer in je kracht doordat verdriet, angst of onzekerheid niet meer jouw leven overheerst en bepaalt.

Zielshealing ( soulretrieval )

Gaandeweg in je leven verlies je delen van je ziel – cruciale, essentiële delen van jezelf, die jou van leven en vitaliteit voorzien. Dit kunnen er gedurende je hele leven wel honderden zielsdelen zijn.
Dit ontstaat door een ongeluk, overlijden van geliefden, mishandeling, verbroken relaties, misbruik, en andere ingrijpende ervaringen en trauma’s.
Op zo’n moment treedt een verdedigingsmechanisme van jouw ziel in werking.
De ziel voelt zich op zo’n moment niet meer veilig, waardoor de ziel ter bescherming, stukjes van de ziel loslaat ( zielsverlies ).

Het is belangrijk om te begrijpen dat zielsverlies eigenlijk iets positiefs is.
Het is onze manier om pijn te overleven.
Wanneer je in een frontale botsing terecht zou komen, is de laatste plaats waar je je op dat moment zou willen bevinden wel je eigen lichaam. Jouw geest zou zulke pijn gewoonweg niet kunnen verdragen.
Onze geest buigt dus op dit briljante zelfverdedigings mechanisme waardoor een deel van onze essentie( ziel)  het lichaam verlaat, zodat we niet de volledige impact van de pijn voelen. In de psychologie noemt men dit dissociatie. 

Het verliezen van zielsdelen heeft effect op je fysieke lichaam.
Wanneer je een groot zielsdeel, of meerdere zielsdelen verloren hebt, ben je niet langer in staat je leven ten volle te leven – volgens de sjamanistische zienswijze leidt zielsverlies uiteindelijk tot ziekte (mentaal of fysiek).

Symptomen van zielsverlies zijn onder andere: het gevoel dat er iets mist in je leven, je niet compleet voelen, chronische depressie, posttraumatisch stress-syndroom, een zwak immuunsysteem , zelfmoordneigingen en verdriet dat maar niet wil overgaan.
Verslavingen zijn ook een teken van zielenverlies omdat men externe bronnen zoekt om de lege plekken in zichzelf op te vullen, dat kan zijn met verdovende middelen, met eten, met relaties, met werk of door dingen te kopen.

In onze westerse cultuur zijn we ons er vaak niet van bewust dat een verstoring in onze spirituele harmonie ziektes creëren. En omdat zielsverlies daarnaast vaak voorkomt wanneer we nog erg jong zijn, hebben we niet door welke onbewuste patronen we daardoor ontwikkeld hebben.

In het sjamanisme weten we dat een deel van de ziel het lichaam verlaat en naar een terrein gaat dat sjamanen de niet-alledaagse werkelijkheid noemen; daar wacht het totdat een bemiddelaar naar de spirituele wereld gaat en de terugkeer mogelijk maakt.

Al duizenden jaren en bij bijna alle inheemse volkeren, reizen sjamanen naar de niet-alledaagse-werkelijkheid om daar de verloren zielsdelen van hun stamgenoten terug te halen.
Ik bepaal niet welke zielsdelen er teruggehaald worden. Er wordt teruggehaald waar jij aan toe bent.

Hypnose

Wist je dat zo’n 95% van onze dagelijks leven wordt bepaald vanuit je onderbewustzijn?

Door middel van hypnose  kunnen negatieve patronen worden doorbroken. Vooral mensen die vast zitten in een bepaald patroon help ik graag met het doorbreken hiervan.

Hypnose is heel breed inzetbaar en geschikt voor heel veel uiteenlopende klachten: zoals het vastzitten in bepaalde negatieve patronen en psychische of lichamelijke klachten.
Bijvoorbeeld mensen die verslaafd zijn aan roken, of aan eten.
Vaak hebben deze mensen al vele pogingen gedaan om te stoppen met roken, of om minder te gaan eten, maar het lukt gewoonweg niet.
Maar ook bij slecht slapen, stress, negatieve gedachten, snurken enz. kan  hypnose heel effectief zijn.

Tijdens het intake gesprek bespreken we samen waar je verandering in wil brengen.
De nieuwe programmeringen die we dan gaan inbrengen tijdens de hypnose, leggen we voor de sessie vast. Dit gaat uiteraard ook in samenspraak met jou zodat je precies weet wat ik tijdens de hypnose ga doen.

Tijdens een hypnose sessie ben je volledig bij en je kunt ook alles horen wat ik zeg.
Je wordt in een diepe staat van ontspanning gebracht waarbij ik met jouw onderbewustzijn communiceer.
Ik vervang de beperkende programmeringen voor nieuwe programmeringen en kan ze zo herschrijven.

Hypnose werkt alleen maar wanneer er een basis van vertrouwen is en de wil er is om gehypnotiseerd te worden. Is dit er niet, dan is hypnose niet mogelijk.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

Een (energetische) behandeling vervangt niet een behandeling binnen de reguliere geneeskunst .
Ik ben geen arts en ik stel ook geen diagnoses. Dit kan alleen een arts doen.
U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk om eerst een huisarts en/of specialist te raadplegen bij klachten.

error: