Kundalini Reiki

kundalini reiki
 

Kundalini is de energierol die onderaan de ruggengraat opgerold ligt en is de grootste bron van creativiteit en bewustwording.
Alhoewel deze energie in lichte mate bij iedereen stroomt, stroomt deze in de huidige (drukke) maatschappij vaak veel te weinig.
Door deze slapende energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn.

Kundalini wordt ook vaak gezien als spiritueel ontwaken.
We denken dat spiritualiteit gelinkt is aan een goede verbinding met de bovenste chakra’s en de bronenergie, maar we vergeten dat onze kern en kracht bij het stuitchakra ligt. Daarom is het bij Kundalini energie belangrijk dat de energie van beneden naar boven stroomt.
Pas als beide
energiestromen optimaal stromen, de bron energie van bewustzijn naar beneden en de aarde Kundalini energie naar boven, dan ben je optimaal spiritueel verbonden.
Daarnaast is Kundalini Reiki ook een sterk grondende energie.

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke
kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken.
Kundalini Reiki geeft een veilige manier van het laten ontwaken van deze energie en geeft je toegang tot een van onze grootste bronnen van energie die we zelf hebben.

Kundalini Reiki bestaat uit drie graden of levels en een extra 4e inwijding: Kundalini Reiki Source attunement (Bron inwijding). 

Je kunt de Kundalini Reiki los van de Usui Reiki gebruiken, maar je kunt de 2 energievormen ook combineren in een behandeling.
Het grote verschil is echter dat een behandeling met Kundalini Reiki vele malen korter duurt dan met je met de Usui Reiki nodig hebt. Gemiddeld duurt een behandeling met Kundalini Reiki 3 tot 5 minuten.
Met Kundalini Reiki kun je naast jezelf een behandeling geven, ook een ander behandelen. Dit kan zowel op afstand als rechtstreeks met je handen een behandeling geven.
Je kunt Kundalini Reiki o.a gebruiken om geboortetrauma’s, vorige levens en DNA te helen.

Ook leer je om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Kundalini levels

Level 1
Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin (de Sushumna) wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.

Level 2
Na 3 tot 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt het Kundalini vuur langzaam opgestookt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt het zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend.

Level 3 Mastergraad
Na 3 tot 5 dagen mag je de derde graad ontvangen. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Bij de 3e inwijding (Master graad) zitten nog 7 andere inwijdingen bij ingesloten, namelijk:

1. Balancering
2. Diamant Reiki
3. Kristal Reiki
4. DNA Reiki
5. Geboorte Trauma Reiki
6. Locatie Reiki
7. Vorige Levens Reiki

Extra 4e inwijding:Kundalini Reiki Source Attunement/Broninwijding

Door de Kundalini Reiki bron inwijding binnen te halen zal jouw Kundalini Reiki kracht binnen 24 uur “upgraden”. Het zal je energiestroom enorm versterken én zowel jouw helende kracht als je vermogen om inwijdingen te doen versterken.
Ook leer je Kundalini Source antennes maken waarmee je voorwerpen kunt opladen met energie om jouw energieveld en jouw omgeving in balans te houden.

Is deze inwijding geschikt voor mij?

Voor de Kundalini Reiki inwijdingen moet je minstens een “live cursus” Usui Reiki 1 gedaan hebben of een ander energiesysteem, zodat je weet wat het inhoudt om met energie te werken.

Founder : Ole Gabrielsen.

Voor meer info over hoe een afstandsinwijding werkt klik hier.

Aanvragen

Wat ontvang je na betaling
  • 4 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
  • Downloadbare digitale handleiding
  • Digitaal certificaat
  • Hulp en ondersteuning indien nodig

De 2 Nederlandse handleidingen zijn direct downloadbaar na betaling. 

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Je ontvangt dan ook de sleutelzinnen om de inwijdingen mee te activeren.

Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt.
De energie staat voor onbepaalde tijd voor je klaar.

Wat ontvang je na betaling
  • 4 inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd
  • Downloadbare digitale handleiding
  • Digitaal certificaat
  • Hulp en ondersteuning indien nodig
kundalini reiki

Kundalini Reiki

Investering in jezelf : € 65,-

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

error: