Gouden, Zilver Violette Vlam

gouden zilver violette vlam

De Gouden, Zilver Violette Vlam kan op allerlei gebieden worden toegepast zoals het opheffen van negatief karma, heling van jezelf, anderen, dieren, planten en de aarde, het schoonmaken en opladen van edelstenen.

Je kunt ook helend Gouden, Zilveren en Violet Licht naar de aarde sturen.
Om lijden op te heffen, kun je het gouden, zilver violette vuur vanuit je hart sturen naar mensen of plaatsen die lijden.

Het brengt werkelijk de vibratie van de elektronen omhoog, zodat we meer resoneren met de pure kosmische energie afkomstig van onze God Aanwezigheid.

De Gouden, Zilver Violette vlam bestaat uit de Violette Vlam, de Zilveren en de Gouden Straal.

De Violette Vlam is een spirituele energie met een hoge frequentie, welke al duizenden jaren bekend is bij spirituele ingewijden.
In Atlantis konden de mensen beroep doen op de Violette Vlam van Transmutatie om negativiteit op te lossen in relaties en situaties.
Dit violette licht met hoge frequentie verslond letterlijk lage energieën, zodat de mensen hun aura’s helder konden houden.

De Zilveren Straal is de straal van Genade en Harmonie

De Gouden Straal uit de vijfde dimensie is samengevoegd met de Zilver Violette Vlam, hierdoor is wijsheid, liefde van de engelen en bescherming toegevoegd aan de kwaliteiten van transmutatie en harmonie – een werkelijk machtige combinatie die je bewustzijn verhoogd naar de vijfde dimensie en je daar ook houdt.

Door het ontvangen van de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement en deze te gebruiken samen met Saint Germain, decreten, meditatie en visualisatie, zal je transformatie proces versnellen.

Voor meer info over hoe een afstandsinwijding werkt klik hier.

Is deze inwijding geschikt voor mij?

Iedereen kan de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement ontvangen en voor zichzelf gebruiken. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem.
Wanneer je de energie voor anderen wil gebruiken , is het aan te raden dat je al bekend bent met energiewerk.

Aanvragen

Wat ontvang je na betaling
  • 1 inwijding in een chi-ball voor onbepaalde tijd
  • Downloadbare digitale handleiding
  • Digitaal certificaat
  • Hulp en ondersteuning indien nodig

De Nederlandse handleiding is direct downloadbaar na betaling. 

De energie wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet.Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Je ontvangt dan ook de sleutelzinnen om de inwijdingen mee te activeren.

Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt.
De energie staat voor onbepaalde tijd voor je klaar.

Wat ontvang je na betaling
  • 1 inwijding in een chi-ball voor onbepaalde tijd
  • Downloadbare digitale handleiding
  • Digitaal certificaat
  • Hulp en ondersteuning indien nodig
gouden zilver violette vlam

Gouden, Zilver Violette Vlam

Investering in jezelf : € 25,-

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.

error: